Overslaan en naar inhoud gaan

Later goed geregeld? Check het tijdens de Pensioen3Daagse!


Van 3 tot en met 5 november draait het om jouw pensioen tijdens de Pensioen3Daagse. Je krijgt antwoord op al je pensioenvragen. Online natuurlijk, vanwege de coronamaatregelen. 

De Pensioen3Daagse is een initiatief van ‘Wijzer in Geldzaken’ en bedoeld om Nederlanders meer kennis bij te brengen over hun pensioen. Werkgevers, vakbonden, het ministerie van Financiën en pensioenfondsen doen allemaal mee. Ook Pensioenfonds UWV brengt dit initiatief graag onder jullie aandacht.

Doe de test: heb jij het later goed geregeld?

Dit jaar test de Pensioen3Daags jouw kennis van jouw pensioen. Op de site kun je binnen 2 minuten zien of je het ‘later’ goed geregeld hebt. Ook vind je op de site een aantal interessante flitswebinars (webinars van maximaal 20 minuten) waarvoor je je kunt inschrijven. Onderwerpen zijn onder andere: 

  • het nieuwe pensioenakkoord, 
  • pensioen als zzp’er en deeltijdpensioen. 

Download de app: en weet hoe jij ervoor staat!

Op www.pensioenchecker.org vind je alles over de pensioenchecker! Deze app geeft je op een simpele manier antwoord op de belangrijkste vragen over je pensioen. Je krijgt antwoord op vragen als: Hoeveel krijg ik straks? Wanneer krijg ik pensioen? Kan ik eerder stoppen? Kan ik mijn pensioenbedrag verhogen? 

Deze nieuwe app is een initiatief van de Pensioenfederatie. Met betrouwbare gegevens uit Mijnpensioenoverzicht.

Download ‘m op je telefoon en log in met je DigiD voor een snelle check op later.

Download in de App Store
Get it on Google Play

 

Nog meer weten: vraag het onze specialisten!

Wil je meer weten over jouw pensioen? Neem gerust contact op met één van onze specialisten. Via mail, telefoon, of via de live chat. Zij staan voor je klaar van 9:00 tot 17:00. 

De Pensioen3Daagse duurt van dinsdag 3 tot en met donderdag 5 november.