Overslaan en naar de inhoud gaan

Cookiebeleid

Pensioenfonds UWV maakt voor haar website uwvpensioen.nl gebruik van cookies. Pensioenfonds UWV is de verwerkingsverantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze cookieverklaring leggen wij uit met welke doeleinden wij uw gegevens verzamelen en gebruiken. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Cookies

Cookies zijn kleine tekstbestandjes die via uw browser worden geplaatst op uw computer, tablet of mobiele telefoon met daarin gegevens die wij over u hebben verzameld. Wij vinden een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. Persoonsgegevens worden door ons dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd.

Doeleinden van de cookies

Via onze website plaatsen wij functionele en analytische cookies. Deze cookies worden voor verschillende doeleinden geplaatst. Onderstaand treft u een overzicht aan van de cookies die wij via uw browser op uw computer plaatsen:

DienstSoort doelType/naamBewaartermijn
New RelicMonitoring ajs_anonymous_id 11 maand
New RelicMonitoringlogin_service_login... 20 jaar
New RelicMonitoringnr_growth-production 10,5 maand
New RelicMonitoring_gcl_collectcollau 1 week
New RelicMonitoringajs_group_id 10,5 maand
New RelicMonitoringajs_user_id 10,5 maand
New RelicMonitoringTSNGUID10,5 maand
New RelicMonitoring_fbp22 dagen
New RelicMonitoringoptimizelyEndUserId 3 maand en 20 dagen 
New RelicMonitoringlogin_idle_session_timeout 10,5 maand
Google Analytics Analytisch_ga26 maand
Google AnalyticsAnalytisch_gatHuidige sessie 
Google AnalyticsAnalytisch_gid1 dag
Google AnalyticsAnalytisch_collectHuidige sessie
Google AnalyticsAnalytisch_gat_UA-12008149-2 Huidige sessie 
Google Tag Manager Analytischfonce_current_sessionHuidige sessie
Google Tag ManagerAnalytischfonce_current_user1,5 maand
Google Tag ManagerAnalytischfonce_current_dayHuidige sessie
Google FontsFunctioneel CONSENT1 jaar 
ForgeRockFunctioneelAMAuthCookieHuidige sessie
ForgeRockFunctioneelfrPlanetDirectoryHuidige sessie
TKP PensioenFunctioneel browserupdateorgHuidige sessie
TKP PensioenFunctioneelHas_jsHuidige sessie
TKP PensioenFunctioneeloptinHuidige sessie
TKP PensioenFunctioneelXSRF-TOKEN Huidige sessie
DrupalFunctioneelDrupal.tabledrag.showWeight 1 jaar
DrupalFunctioneelAmlbcookie Huidige sessie
DrupalFunctioneel_dplmbrHuidige sessie
DrupalFunctioneelSSESS...Huidige sessie
J2EE Web applications FunctioneelJSESSIONIDHuidige sessie
HAProxyFunctioneelwebfrontHuidige sessie
HotjarAnalytisch_hjClosedSurveyInvites1 jaar
HotjarAnalytisch_hjDonePolls1 jaar
HotjarAnalytisch_hjMinimizedPolls1 jaar
HotjarAnalytisch_hjDoneTestersWidgets1 jaar
HotjarAnalytisch_hjIncludedInSample1 jaar
HotjarAnalytisch_hjShownFeedbackMessage1 jaar
HotjarAnalytisch_hjid1 jaar
HotjarAnalytisch_hjRecordingLastActivityHuidige sessie
HotjarAnalytisch_hjTLDTestHuidige sessie
HotjarAnalytisch_hjViewportIDHuidige sessie
HotjarAnalytisch_hjRecordingEnabledHuidige sessie
ApplicatieAnalytisch_apimbrHuidige sessie

 

In- en uitschakelen van cookies

Functionele en analytische cookies plaatsen wij automatisch via uw browser op uw computer. Voor het plaatsen van deze cookies hoeven wij geen toestemming van u te vragen, omdat wij hiervoor een gerechtvaardigd belang hebben.

Onze analytische cookies hebben wij op een privacyvriendelijke manier ingesteld. Hierdoor heeft de gegevensverzameling geringe gevolgen voor uw persoonlijke levenssfeer. Hoe wij onze analytische cookies privacyvriendelijk hebben ingesteld, kunt u lezen via deze link: Handleiding privacyvriendelijk instellen van Google Analytics.

U kunt cookies via uw internetbrowser handmatig verwijderen of deze automatisch laten verwijderen wanneer u de website verlaat. Daarnaast kunt u uw internetbrowser zo instellen dat u een bericht krijgt als er een cookie wordt geplaatst. U kunt uw browser ook zo instellen dat cookies niet geplaatst mogen worden.

Categorieën van ontvangers

Sommige werkzaamheden besteden wij uit aan derde partijen. Deze derde partijen zijn zowel binnen als buiten de Europese Economische Ruimte gevestigd.

Uw rechten

Op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming heeft u het recht om aan ons inzage te vragen in uw persoonsgegevens en bezwaar te maken tegen een bepaald gebruik. Wanneer de door ons verwerkte gegevens die u betreffen onjuist zijn, heeft u het recht deze te rectificeren. Mocht het zo zijn dat u uw gegevens nodig heeft voor de instelling, uitoefening of onderbouwing van een rechtsvordering, dan kunt u bij ons een verzoek indienen tot beperking van de verwerking.

Autoriteit Persoonsgegevens

Wij helpen u natuurlijk graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. U kunt ons bereiken via de contactgegevens onderaan deze pagina. Als u ontevreden bent over de manier waarop wij omgaan met uw klacht, heeft u het recht om een klacht over ons in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens Pensioenfonds UWV

Voor vragen over ons cookiebeleid of vragen omtrent inzage, verbetering, aanvulling, wijziging, afscherming, verwijdering of overdracht van uw persoonsgegevens kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

BezoekadresPostadres
Europaweg 27
9723 AS Groningen
Postbus 501
9700 AM Groningen