Overslaan en naar inhoud gaan

Actueel

Dekkingsgraad mei 2021


Eind mei 2021 is onze beleidsdekkingsgraad 100,2% (april: 99,1%). Onze actuele dekkingsgraad is eind mei 107,0% (april: 107,4%).

Lees meer

Thema: Nieuw Pensioenstelsel


Jouw pensioen is te belangrijk om ingewikkeld te zijn. Daarom willen wij de afspraken die sociale partners en UWV als gevolg van het pensioenakkoord voor jouw pensioen maken, goed uitleggen. Dat doen we op deze themapagina "Nieuw Pensioenstelsel"

Lees meer

Begrijp jouw pensioen beter met deze animaties 


Over pensioen bestaan veel misverstanden. Wist je bijvoorbeeld dat je ongeveer 3 keer zoveel aan pensioen krijgt als je aan premie hebt ingelegd? Dat we als Pensioenfonds UWV gemiddeld al jarenlang ruim 8% winst maken op onze beleggingen? Probeer dat tegenwoordig maar eens bij een bank! 

Lees meer

Eenmalig bedrag opnemen op pensioendatum


Vanaf 1 januari 2023 krijgen deelnemers een extra keuzemogelijkheid. Deelnemers kunnen eenmalig een bedrag in 1 keer uit laten betalen. Dit komt in de wet te staan. Alle pensioenfondsen moeten dit aanbieden. 

Lees meer

Resultaat onderzoek 2020: waardering en tevredenheid toegenomen


Eind 2020 vroegen wij een groot deel van onze actieve deelnemers en gepensioneerden om hun mening over onze communicatie. We kregen ruim 3.400 reacties! Dat is bijna 30% meer dan de vorige keer. Dat is op zichzelf al een prachtige score. We nemen je mee in de resultaten van het onderzoek. 

Lees meer