Overslaan en naar inhoud gaan

Actueel

Nog niet zeker: verhogen van de pensioenen in 2024

Gepubliceerd op:

In december weten we of we jouw pensioen kunnen verhogen in 2024. Op dit moment weten we dat nog niet zeker. We vertellen je graag hoe we tot het besluit komen om wel of niet de pensioenen te verhogen.

Lees meer

Dekkingsgraad oktober 2023

Gepubliceerd op:

Eind oktober is onze beleidsdekkingsgraad gelijk gebleven 121,4% (eind september 121,4%). Onze actuele dekkingsgraad is eind oktober 123,9% (eind september: 125,4%).

Lees meer

Onze campagne ‘Heeft jouw partner straks genoeg’ wint een prijs!

Gepubliceerd op:

Onze campagne ‘Heeft jouw partner straks genoeg’, heeft een prijs gewonnen: de PensioenWegwijzer. Dit is een prijs die ieder jaar wordt uitgereikt aan een organisatie die iets vernieuwends bedenkt om pensioen makkelijker te maken.

Lees meer

U kunt nu meedoen aan het onderzoek

Gepubliceerd op:

Vanochtend hebben wij een mail gestuurd met een uitnodiging. Maar, het onderzoek stond per ongeluk nog niet open. Excuus daarvoor. Nu staat het onderzoek wel open en kunt u gewoon meedoen. Heeft u geen mail ontvangen? Dan ontvangt u volgende week een brief met de uitnodiging.

Lees meer

Campagne over nieuwe regels voor pensioen gestart

Gepubliceerd op:

Samen met de sociale partners hebben we de komende jaren de tijd om de nieuwe regels voor pensioen in te voeren. Uiterlijk 1 januari 2028 moeten alle pensioenfondsen voldoen aan de nieuwe regels. Lees hoever we zijn.

Lees meer

Meer artikelen lezen?

Bekijk eerdere nieuwsberichten