Overslaan en naar inhoud gaan

Actueel

Dekkingsgraad mei 2024

Gepubliceerd op:

Eind mei 2024 is onze beleidsdekkingsgraad gelijk gebleven met 121,1% (eind vorige maand: 121,1%). Onze actuele dekkingsgraad is eind mei 121,4% (eind vorige maand: 120,3%).

Lees meer

Webinars over de toekomst van ons pensioen

Gepubliceerd op:

Als onze nieuwe pensioenregeling ingaat, veranderen er een aantal dingen. Maar wat is er anders en wat blijft hetzelfde? Dit leggen we je graag uit. We maken 3 webinars over de belangrijkste onderwerpen van de nieuwe pensioenregeling.

Lees meer

Vragen over je pensioen? Plan een videogesprek

Gepubliceerd op:

Wil je hulp bij het maken van een berekening of je pensioenplan? Of heb je andere pensioenzaken die je persoonlijk wilt bespreken? Plan dan een online videogesprek in met één van onze experts. Gewoon vanuit huis, wanneer het jou uitkomt.

Lees meer

Lees meer

Het Verantwoordingsorgaan van Pensioenfonds UWV

Gepubliceerd op:

Het Verantwoordingsorgaan (VO) van Pensioenfonds UWV: je hebt er niet dagelijks mee te maken. Maar het speelt wel een belangrijke rol binnen het pensioenfonds. Wij vertellen je graag meer over het VO.

Lees meer

Nieuwe planning voor overgang nieuwe regels voor pensioen

Gepubliceerd op:

Vorig jaar zijn de nieuwe regels voor pensioen ingegaan. Pensioenfonds UWV krijgt daarom een nieuwe pensioenregeling. Tot nu toe verwachtten we dat de nieuwe regeling kon ingaan per 1 januari 2026. Maar we moeten nu opnieuw naar de planning kijken.

Lees meer

Meer artikelen lezen?

Bekijk eerdere nieuwsberichten