Overslaan en naar de inhoud gaan

Actueel

Dekkingsgraad oktober 2020


Eind oktober 2020 was onze beleidsdekkingsgraad 96,4% (september 2020: 96,7%). Onze actuele dekkingsgraad was 96,4% (september: 97,6%).

Lees meer

Later goed geregeld? Check het tijdens de Pensioen3Daagse!


Van 3 tot en met 5 november draait het om jouw pensioen tijdens de Pensioen3Daagse. Je krijgt antwoord op al je pensioenvragen.

Lees meer

Onderzoek toont aan: zo denken jullie over risico’s bij beleggen


Hoe kijken jullie tegen risico’s aan? Zouden jullie andere keuzes maken? Als wij weten wat jullie willen, kunnen wij ons pensioen- en beleggingsbeleid aanpassen aan jullie wensen. Daarom deden wij een onderzoek naar jullie risicobereidheid en de algemene waardering voor ons pensioenfonds. Via een steekproef stuurden we een vragenlijst naar actieve deelnemers, gepensioneerden en deelnemers die in het verleden pensioen bij ons opbouwden. De onderzoeksresultaten zijn nu bekend.

Lees meer

Overleg cao-partijen en pensioenfonds over premie en opbouw voor 2021


Het is de laatste jaren steeds duurder om pensioen op te bouwen. Dat komt met name door de historisch lage rente. Voorlopig ziet het er ook niet naar uit dat de rente stijgt. Dat betekent dat er in 2021 naar verwachting méér premie nodig is, om hetzelfde pensioen te kunnen opbouwen.

Lees meer

Verkiezingsuitslag bestuursleden bekend!


De stemmen zijn geteld en de uitslag is bekend! Gepensioneerden, nabestaanden en UWV’ers die prépensioen ontvangen hebben hun stem uitgebracht voor de verkiezingen van bestuursleden namens deze groepen.

Lees meer