Overslaan en naar de inhoud gaan

Verkiezingen voor bestuursleden!


Onlangs lieten wij weten dat er vacatures zijn voor de leden namens de (pre)pensioengerechtigden in het bestuur van Pensioenfonds UWV. Goed nieuws! Er hebben zich meerdere geschikte kandidaten gemeld. De (pre)pensioengerechtigden bepalen welke kandidaten uiteindelijk in het bestuur komen. 

De verkiezingen worden georganiseerd door Webelect, een toonaangevende en onafhankelijke partij voor het organiseren van digitale verkiezingen. Op 28 augustus zijn de verkiezingen. De (pre)pensioengerechtigden kiezen in de twee weken voorafgaand aan deze verkiezingsdatum wie ze in het bestuur willen. De kandidaten stellen zichzelf voor op een speciale website van Webelect die vanaf 10 augustus beschikbaar is. 

Rond 10 augustus ontvangen de (pre) pensioengerechtigden een brief waarin een persoonlijke inlogcode, wachtwoord en de stemprocedure vermeld staan. Op basis van deze informatie kunnen de stemgerechtigden via de website van Webelect een keuze maken tussen de kandidaten en van 14 tot 28 augustus stemmen. 

Wanneer u vooraf vragen heeft over de verkiezingen of over de stemprocedure kunt u terecht bij de verkiezingscommissie. Email: verkiezingscommissie-pensioenfonds@uwv.nl