Overslaan en naar inhoud gaan

Onze campagne ‘Heeft jouw partner straks genoeg’ wint een prijs!

Gepubliceerd op:

De campagne ‘Heeft jouw partner straks genoeg’ die we samen met TKP Pensioen ontwikkelden, heeft een prijs gewonnen: de PensioenWegwijzer. Dit is een prijs die ieder jaar wordt uitgereikt aan een organisatie die iets vernieuwends bedenkt om pensioen makkelijker te maken.

Campagne over pensioen voor je partner

We willen met de campagne aandacht vragen voor het pensioen voor je partner. Als jij komt te overlijden, heeft je partner dan genoeg inkomen? Iets waar je niet iedere dag bij stilstaat. Maar wat wel belangrijk is om te weten voor jou en je partner. Op de website heeftjouwpartnerstraksgenoeg.nl kun je binnen 1 minuut checken wat je partner krijgt, als jij overlijdt. En je ziet wat je kunt doen, als dat niet genoeg is.

Webinar over partnerpensioen terugkijken

Voor de campagne organiseerden we in september een online webinar. Daarin vertelden we meer over hoe partnerpensioen werkt. En hoe je het pensioen voor je partner kunt verhogen als je dat nodig vindt. Wil je hier meer over weten en heb je het webinar gemist? Je kunt het webinar nog terugkijken!

De prijs is een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken

De PensioenWegwijzer is een initiatief van het platform Wijzer in geldzaken. De prijs werd uitgereikt op de startbijeenkomst van de Pensioen3daagse, die dit jaar loopt van 7 tot en met 9 november. Op de website van de Pensioen3daagse vind je meer informatie over wat je kunt doen voor je pensioen. En je vindt er tips die passen bij jouw persoonlijke situatie.