Overslaan en naar inhoud gaan

Zo beoordelen jullie ons duurzaam beleggingsbeleid

Gepubliceerd op:

Dit voorjaar vroegen we jullie mee te doen aan een onderzoek. We wilden graag weten of je het belangrijk vindt dat we duurzaam beleggen. En wat je vindt van ons duurzaam beleggingsbeleid. Hieronder lees je meer over de uitkomsten van het onderzoek.

Duurzaam beleggingsbeleid niet bij iedereen bekend

Ongeveer twee derde van de deelnemers aan het onderzoek vindt het belangrijk of heel belangrijk dat we duurzaam beleggen. Maar zeker niet iedereen is ook bekend met het duurzaam beleggingsbeleid van Pensioenfonds UWV. Bijna twee derde geeft aan hiermee niet inhoudelijk bekend te zijn.

We krijgen een ruime voldoende

Van de mensen die wel bekend zijn met ons duurzaam beleggingsbeleid, krijgen we een ruime voldoende hiervoor: een 7,0! Van deze groep geeft bijna de helft aan, dat we op dit moment voldoende doen aan duurzaam beleggen.

Voor onze communicatie over het duurzaam beleggingsbeleid geven jullie ons een 6,5. Geen slecht cijfer, maar dat kan dus nog beter. De deelnemers aan het onderzoek die bekend zijn met ons duurzaam beleggingsbeleid, willen in ieder geval graag op de hoogte blijven. En het liefst vooraf informatie krijgen over grote veranderingen in het beleggingsbeleid.

Bedankt voor het meedoen!

Heb je meegedaan aan het onderzoek? Bedankt! We hebben hier veel aan. We gaan met de uitkomsten aan de slag.