Overslaan en naar inhoud gaan

Nieuwsarchief

Ook in 2022 is de pensioenopbouw maximaal


De pensioenopbouw in 2022 blijft wederom maximaal. De premie in 2022 gaat naar 22,7%. Dat hebben cao-partijen deze week met elkaar afgesproken.

Lees meer

Nog geen verhoging van pensioen in 2022


Het verhogen van pensioenen in 2022 is op dit moment in het nieuws. Dit heet ook wel indexeren. Voor heel veel Nederlanders (nog werkend of al gepensioneerd) zijn de pensioenen al lange tijd niet verhoogd met een toeslag. Terwijl de prijzen wel stijgen. Dat is ook bij Pensioenfonds UWV het geval.

Lees meer

Verkiezingsuitslag Verantwoordingsorgaan bekend


De stemmen zijn geteld en de uitslag is bekend! UWV collega’s en gepensioneerden hebben hun stem uitgebracht voor de verkiezingen van leden voor het verantwoordingsorgaan.

Lees meer

Verkiezingen verantwoordingsorgaan: stem nu!


Vanaf 11 november kun je stemmen op de kandidaat van jouw keuze. Wie mag er van jou in het verantwoordingsorgaan komen? Breng je stem uit!

Lees meer

Pensioenfonds UWV in één oogopslag


In onze verkorte versie van het jaarverslag 2020 hebben we de belangrijkste feiten en cijfers voor je op een rij gezet.

Lees meer

Samenwerking met TKP verlengd


Pensioenuitvoeringsorganisatie TKP verzorgt de pensioenadministratie en pensioencommunicatie voor Pensioenfonds UWV. En dat blijven ze doen. In september verlengden we de samenwerking met TKP tot en met 31 december 2026.

Lees meer

Het lijkt stil, maar we zijn druk bezig!


Stephan Heuvelmans over hoe we bij Pensioenfonds UWV het ‘Project Pensioenakkoord’ aanvliegen.

Lees meer

Het verantwoordingsorgaan zoekt nieuwe leden!


Je hebt een sterke mening en bent daadkrachtig. Je hebt bestuurlijke ervaring en adviseert graag. Herken jij jezelf hierin? Meld je vóór 1 oktober 2021 aan als kandidaat voor het verantwoordingsorgaan (VO) van Pensioenfonds UWV. Er zijn 8 vacatures!

Lees meer

Webinar ‘UPO? Wat moet je ermee?’ terugkijken


Heb jij het webinar over het UPO gemist? Of wil je ‘m nog eens zien? Dat kan! 

Lees meer

Jaarverslag 2020: hoe doen wij het nu voor jouw pensioen straks


In ons jaarverslag blikken we terug en kijken we vooruit. Zijn we financieel gezond? En wat zijn belangrijke ontwikkelingen op dit moment die van invloed zijn op jouw pensioen later? Dit vind je allemaal in ons jaarverslag.

Lees meer