Overslaan en naar inhoud gaan

Verkiezingen verantwoordingsorgaan: stem nu!


De verkiezingen voor het verantwoordingsorgaan staan voor de deur. Vanaf 11 november breng je jouw stem uit op je favoriete kandidaat. We hebben vacatures voor leden namens de deelnemers en de gepensioneerden.

We stellen de kandidaten aan je voor

Een groot aantal geschikte kandidaten heeft zich aangemeld. We stellen alle kandidaten graag aan je voor. Zo kies je zelf wie jij het meest geschikt vindt voor het verantwoordingsorgaan van Pensioenfonds UWV. Maak kennis met de kandidaten namens de deelnemers. En de kandidaten namens de pensioengerechtigden

Bekijk ook wat een verantwoordingsorgaan doet.

Breng je stem uit vanaf 11 november

Vanaf 11 november kun je stemmen. Je ontvangt binnenkort een e-mail of brief met een persoonlijke link. Die link is geldig van 11 tot en met 25 november. Via de link breng je jouw stem uit. Je stemt anoniem. Niemand weet dus op wie jij stemt. 

Uitslag maken we bekend in december

Na 25 november tellen we de stemmen. Op 2 december maken we de uitslag bekend. Er komen 4 nieuwe leden namens de deelnemers en 2 namens de pensioengerechtigden. Voor beide groepen zoeken we 1 plaatsvervangend lid. Dit lid neemt deel aan de vergadering als een ander lid niet aanwezig kan zijn. 

Lees meer over de verkiezingen voor het verantwoordingsorgaan.